Terima kasih allemaal!
Blijf op de hoogte en volg Caroline
19 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam
Zoals jullie weten vertrek ik al snel naar Yogyakarta om daar het project Anak Wayang te steunen na de aardbeving.
Steun AWN vooral, zie www.anakwayang.nl
Via deze weg wil ik alle mensen die mij de afgelopen tijd gesteund hebben uit de grond van mijn hart bedanken!
De mensen die het mogelijk maakten dat ik steun kan geven in Yogya zijn mijn ouders en broers (www.kramer-advies.nl), Lars (www.icarusvision.com), Erna, Karlien, Moniek en Jan. Terima kasih banyak sayangs
Liefs Caro
19 Juni 2006 - 21:24
Remon:
Hoi Caro,
Ik heb je stembericht gehoord. Ik ben van plan nog voor het einde van de week de complete aanvraag door jou in te laten dienen. Lukt je dat nog in tijd? Of ben je dan al gevlogen? Ik hoor het spoedig.
Gr. Remon. -
20 Juni 2006 - 07:01
Karlien:
Hé Caro,
Leuk dat je een weblog gaat bijhouden! Kunnen we je een beetje volgen als je in Yogyakarta bent. Als je tenminste nog tijd over hebt naast al het werk dat daar wacht. Wens je van hier alvast een goede reis en kracht en inspiratie voor dat werk. Maar dit kom ik je natuurlijk voor je weggaat nog even live vertellen.
Liefs, Karlien -
20 Juni 2006 - 07:11
Heeeeeeeeeeeey:
Leuk om te weten dat die site geregeld is. Kunnen we tenminste op de hoogte blijven. Je bent een geweldig persoon!
Erna -
20 Juni 2006 - 07:48
Moniek:
Grappig om aan de andere kant van het weblog te zitten... Niet zelf schrijven, maar alleen reageren. Blij dat je dit gaat bijhouden, kunnen we je een beetje volgen.
Tot binnenkort! -
21 Juni 2006 - 18:02
Theo En Arjan:
Selamat jalan.
Semoga banyak sukses.
Banyak salam hangat kepada semua teman2 di Yogya dan banyak solidaritas dengan korban2 gempa bumi dari AWI dan lain
Knuffels en kom gezond en wel weer terug.
Theo en Arjan -
22 Juni 2006 - 12:56
Kaatje:
lieve lieverd... wat ga je nu toch weer doen. een-recht-uit-het-hart-van caro-actie. je bent echt te gek! ben trots op je en weet dat je daar een verschil gaat maken. ik wil je snel weer eens zien en spreken, mis je! succes en veel kracht voor jou, dikke knuffel, ka xxx -
25 Juni 2006 - 08:52
Gertrud:
Hallo Caro,
Wat een geweldig idee om dit dagboek bij te gaan houden, om je zo te kunnen volgen in hetgeen je allemaal meemaakt.
Nogmaal Caro, alle goeds en veel sterkte in Yogya!
Lieve groetjes Gertrud -
29 Juni 2006 - 08:03
Pa En Ma:
Caro,
Fijn dat je er veilig aangekomen bent na een lange reis. Ook via de stichting nog gehoord dat alles goed gegaan is. Wij wensen je veel sterkte en Gods zegen toe.
xxxxxx en nog meer