sponsors gezocht - Reisverslag uit Breda, Nederland van Caroline - WaarBenJij.nu sponsors gezocht - Reisverslag uit Breda, Nederland van Caroline - WaarBenJij.nu

sponsors gezocht

Blijf op de hoogte en volg Caroline

25 Oktober 2006 | Nederland, Breda

Beste familie, vrienden en bekenden van Caroline,

Voor velen van jullie is het geen nieuws meer: Caroline vertrekt naar Indonesië om ontwikkelingswerk te gaan doen. Op verzoek van de stichting Anak Wayang Indonesia (AWI) gaat ze een jaar lang een traumaverwerkingsprogramma opzetten voor de kinderen in een kampung nabij Yogyakarta.

Helaas kan de stichting niet de volledige kosten van het project betalen. Daarom hopen wij, de thuisfrontcommissie van Caroline, dat jullie het project willen steunen. In de folder kun je alle informatie lezen over het project. Deze is bij ons op te vragen via info@anakwayang.nl
Verder is er een presentatie ontwikkeld voor organisaties, bedrijven en instellingen. Heeft uw bedrijf interesse in sponsoring van dit geweldige project? Mail dan naar info@anakwayang.nl

Verder willen wij u erop wijzen dat er helaas een foutief mailadres in de folder vermeldt staat. Het juiste mailadres van Caroline is: kramer.caroline@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

Thuisfrontcommissie Caroline: Erna van Dixhoorn, Karlien Haak en Moniek Voet

P.S. Mocht u/je de PDF niet kunnen openen, laat het ons dan weten, dan mailen wij u het Word-document.

Caroline

Hallo allemaal, Zoals jullie weten vertrek ik al snel naar Yogyakarta om daar het project Anak Wayang te steunen na de aardbeving. Steun AWN vooral, zie www.anakwayang.nl Via deze weg wil ik alle mensen die mij de afgelopen tijd gesteund hebben uit de grond van mijn hart bedanken! De mensen die het mogelijk maakten dat ik steun kan geven in Yogya zijn mijn ouders en broers (www.kramer-advies.nl), Erna, Karlien en Moniek. Terima kasih banyak sayangs Liefs Caro

Actief sinds 19 Juni 2006