Shaggy Dog
Blijf op de hoogte en volg Caroline
10 Juli 2006 | Indonesië, Batavia
Zit met een flinke kater achter deze computer. Iedereen gisteren bola gezien? Wij hier wel in een chique club in Yogya. Shaggy Dog trad op en wij mochten als VIPS mee. (SD is een bevriende band die lokaal heeeel erg populair en bekend is).
Dat was me wat zeg! Wat een club, wat een optreden en wat een fans. SD stopte vroeg zodat we met z'n allen op een groot scherm voetbal konden kijken. Toen we vol whiskycola's naar buiten strompelden was het 04.15 uur.
Begin echt al een local te worden!
Het is echt een leuke band, en helemaal vanwege het volgende:
Jullie weten allemaal hoe hard de AWI kids werken. Daarom had AWN besloten hen te verrassen met nieuwe schooltassen en een t-shirt. Tegelijkertijd wilden we nog iets regelen, namelijk dat SD voor deze kampungkinderen zou optreden. Moet je je voorstellen dat je Kane vraagt: "wil je morgen optreden midden in de kampung op de funderingen van een kapot huis?"
Nou ja, zo brutaal ben ik dus geweest. Heb wel netjes gevraagd wat het kostte. Waarop Memet (bandmanager) direct zei: Caro wij doen het gratis! Maar we willen geen publiciteit. Ook wij helpen mee in Bantul, maar niemand van de pers hoeft dat te weten. Het is niet als pr bedoeld.
Ik kan het niet nalaten het hier toch op te schrijven, want ik vind het fantastisch.
De kinderen zullen helemaal uit hun dak gaan. Eergisteren vroeg eentje aan mij: " ben je naar SD geweest?" "Ja", zei ik. " Wow, mag ik alsjeblieft een keer hen zien? Ze zijn geweldig! Ik zal hun nooit kunnen zien."
Waw heb er nu al zin in. Moet vandaag wel regelen, want als het aan SD en aan mij had gelegen had SD eergisteren al opgetreden. Ging iets fout in communicatie met AWI. Zo kan dat hier gaan. Dus Wil en ik met uiterste voorzichtigheid dat gisteren weer rechtgezet. Tja das Indonesie ook.
10 Juli 2006 - 07:36
Ricky:
WAAAAAAW wat GAAAF Caro, Wat ben je een topwijf om dit te regelen. !!!!
Heerlijk dat je daar bent en dit doet. -
10 Juli 2006 - 07:58
Erna:
Hey Caro!
Leuk om te lezen dat je ook hele leuke dingen kunt beleven daar. En toffe verrassing voor de kids! -
10 Juli 2006 - 09:51
Monique Niesthoven.:
Klinkt goed caro. -
10 Juli 2006 - 20:01
Tamara:
Wat geweldig om dit te lezen!! Zit te stralen achter mijn scherm!!!
Liefs Tamara -
12 Juli 2006 - 21:11
Jan:
He ik word hier helemaal blij van , bagoes bagoes dat je dit voor die anak hebt kunnen regelen .Jan