nog hier! hahahaha - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Caroline - WaarBenJij.nu nog hier! hahahaha - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Caroline - WaarBenJij.nu

nog hier! hahahaha

Blijf op de hoogte en volg Caroline

17 Juli 2006 | Indonesië, Batavia

Hoi allemaal,

Ja ik ga wel weg. Morgenavond. Net besloten.
Maar op de valreep nog een project aangenomen. We willen het huis van Pras en Ardi herbouwen via rumah teman. Moet alleen nog ff Rp. 8 miljoen ergens zien te vinden. De ouders van Pras en Ardi wonen met 5 gezinnen in tenten, hun huis was compleet ingestort. Ik ben er geweest en wil ze helpen. Ze hebben om niks gevraagd, waren alleen maar dankbaar dat AWN voor hun kinderen kwam.
8 miljoen is ongeveer 650 euro.

Het dorp in nood was trouwens vreselijk! Walgelijk! Die mensen hadden 3.000 kippen, tweedehands kleren gekregen die ze niet mooi vonden en daarom maar in de grond hadden begraven en een voedselopslag voor weken. Abbot was er helemaal nartoe gereisd met noodspullen en goede intenties. Hij had dezelfde sms gekregen van meerdere vrienden.
Hij heeft er gelijk korte metten mee gemaakt.

Morgenavond vlieg ik naar bali. Heb vandaag en morgen nog voor het project en het uitpluizen van de kranten....

Nou ik moet gaan, maar wilde nog ff gedag zeggen. Morgen misschien een laatste mail.

X Caro

• 17 Juli 2006 - 10:31

Ivonne:

Caro, je doet echt goed werk daar. Vandaag laatste dag in Yogya. Fijne vlucht naar Bali. En wat betreft het verhuizen, gewoon je hart volgen.
    liefs Ivonne

• 17 Juli 2006 - 12:27

Roos:

He mopke!!!
    Je hebt het nog druk voor je gaat naar bali, pfoe, pfoe, denk wel aan jezelf he!!! Maar snap aan de andere kant heel goed dat je tot op het laatste moment alles voor de mensen wil doen. Ik wens je een fijne vlucht en tijd in bali, hoor je snel weer!!
    Liefs Roos

• 17 Juli 2006 - 23:13

Mickel:

Menjadi Caroline, kerjamu kesan sekali. Respek...dari Belanda...

Caroline

Hallo allemaal, Zoals jullie weten vertrek ik al snel naar Yogyakarta om daar het project Anak Wayang te steunen na de aardbeving. Steun AWN vooral, zie www.anakwayang.nl Via deze weg wil ik alle mensen die mij de afgelopen tijd gesteund hebben uit de grond van mijn hart bedanken! De mensen die het mogelijk maakten dat ik steun kan geven in Yogya zijn mijn ouders en broers (www.kramer-advies.nl), Erna, Karlien en Moniek. Terima kasih banyak sayangs Liefs Caro

Actief sinds 19 Juni 2006