last but not least.. - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Caroline - WaarBenJij.nu last but not least.. - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Caroline - WaarBenJij.nu

last but not least..

Blijf op de hoogte en volg Caroline

25 Juli 2006 | Indonesië, Batavia

Hallo mensen,

Met nog een dagje te gaan kan ik zeggen dat er echt veel tijd moet komen om door te gaan met dit project.

Eergisteren heeft AWN vier grote dozen vol kinderspeelgoed gekocht. Tiki wilde het niet versturen, omdat het gebied te onveilig is. Dus zijn de chauffeurs van Rumah Teman op pad gegaan. Er waren nog een aantal locals die ook veel rijst en kleren en dekens hadden ingezameld. De jeep zat propvol. Yogya for Pangandaran. Geweldig, wat een energie krijg je hier!

Ze kwamen gisteravond met bedankbrieven van 4 posko's weer veilig 'thuis'. AWI (Yogya) gaat nu ook helpen na onze vergadering gisteren. Ze hebben in de kampungs kleren ingezameld en voeding gekocht voor de zwangere vrouwen in een tsunami gebied tussen Pangandaran en Yogya waar nog weinig hulp is. Morgen vertrekt 'onze' chauffeur weer. Ja ik voel me hier helemaal thuis.

Dankzij Abbot, Nicole, Anoek, Dana en vooral ook Lotus. Kijk eens op hun website, wat deze bijzondere mensen allemaal gedaan hebben na de aardbeving voor hun omgeving en andere kampungs...
De website kun je vinden als je googled en zoekt naar Rumah Teman.
Ze zijn een aid organisation geworden en doen net als AWN en AWI opbouwwerk na de aardbeving. By the way AWN-ers: we zijn er altijd welkom. Ik heb bij hen ongeveer 2 weken doorgebracht. En dat waren heftige weken, waardoor er een band onststaat. Met Abbot ben ik daardoor naar Pangandaran gegaan.

Keep up the good work!

Enne... niet zo zeuren over die hittegolf. Behalve mensen die er ziek van worden. Hier is het al weken koud. Ik heb 's avonds een trui aan of een jas.
Zon is er nauwelijks: door wolken en smog.

Als 's avonds de lucht weer raar kleurt en er lijnen te zien zijn dan weten we dat er weer een aardbeving zal komen. Het is de dagen ervoor meestal ook erg koud.

Echt ik ben zo blij met het leven. Blij ook met jullie. Bedankt allemaal voor het meeleven met mij en de anderen hier. Ik heb niet vaak een persoonlijk bericht geschreven naar jullie, daar was geen tijd voor. Maar straks wel en dan praten we bij :-)

Ik zie jullie heel snel!!

Cium,

Caro

• 25 Juli 2006 - 08:35

Soof:

Lieve Caro,

Supergoed wat je allemaal gedaan hebt en nog doet!
    Laat even weten wanneer je weer in Nederland bent, gaan we een hapje eten en uitgebreid bijkletsen.

dikke kus,
    Soof

• 25 Juli 2006 - 09:50

Karlien:

Tot donderdag!

• 25 Juli 2006 - 10:33

TAP:

Lieve Caroline,

Het is fijn te lezen hoe enthousiast je aan het werk bent en hoe goed je je op je plaats voelt. Je weet nu wat je in Nederland te doen staat. Voor eventuele vragen staan we altijd voor je klaar.
    Geniet nog even die laatste dag en zie die als de eerste dag van een mooie en interessante toekomst.
    Wil je a.u.b. aan iedereen vertellen dat wij ca.14december naar Yogya komen voor 10 dagen. Eindelijk!
    Heel veel salam rindu voor allemaal en tot binnenkort,
    Theo & Arjan

• 25 Juli 2006 - 13:06

Rian:

Nou, hou die trui maar aan, Caro. Na morgen is hier de hittegolf ook afgelopen (zeggen ze al voor de derde keer...). Wij hebben alleen niet van die rare kleuren in de lucht. Zo te zien ben je al een echte local, zo terloops als je erover praat. Alsof er weer maar eens een regenbuitje gaat komen! Hee vrouwtje, ik zie er echt naar uit je weer te zien. Geniet van je laatste dag en een goede en relaxte reis terug.
    Dikke zoen!

• 25 Juli 2006 - 13:22

Chantal, Sandra, Judith En Karin:

heeej meis! we zitten hier bij judith samen jouw berichten te lezen. wat een bewondering voor jou schat, wie goed doet goed ontmoet, dat is echt zoooo op jou van toepassing, echt caro, je bent echt een engeltje, je kracht is ongelooflijk, hopen je snel te zien, en idd lekker bij te kletsen, over zoveeeeeel, we kunnen niet wachten om je weer te zien! succes nog, goede reis en tot gauw moppie!! dikke kussen (ciums ...hihih)

• 25 Juli 2006 - 17:31

Anne:

Echt bijzonder om te lezen wat je allemaal doet daar! Ik ben erg trots op je.

Veel liefs

• 25 Juli 2006 - 22:26

Erna:

Hey Caro,

goed om te lezen je verhaal. Nog een paar dagen toch? Of ga je nog wat anders doen? Tegen de tijd dat jij terug komt zijn wij nog niet terug, maar we zien je zsm!

Doei!

Caroline

Hallo allemaal, Zoals jullie weten vertrek ik al snel naar Yogyakarta om daar het project Anak Wayang te steunen na de aardbeving. Steun AWN vooral, zie www.anakwayang.nl Via deze weg wil ik alle mensen die mij de afgelopen tijd gesteund hebben uit de grond van mijn hart bedanken! De mensen die het mogelijk maakten dat ik steun kan geven in Yogya zijn mijn ouders en broers (www.kramer-advies.nl), Erna, Karlien en Moniek. Terima kasih banyak sayangs Liefs Caro

Actief sinds 19 Juni 2006