Selamat Natal dan Tahun Baru Teman Teman
Blijf op de hoogte en volg Caroline
26 December 2007 | Indonesië, Yogyakarta
Vanuit Pendowo wensen wij jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar toe!! We zijn enorm blij hier en dankbaar voor de sanggar die we dit jaar hebben mogen opbouwen met jullie. Elke dag kunnen wij hier spelen en morgen gaan we als oudejaarsuitje vissen, die vissen bakken en gezellig eten! Caro brengt ijs mee, want het is kerst vandaag.
Volgend jaar gaan wij gewoon door met Gigon als onze projectmanager en Wahyu en Harno. Caroline komt om hen te helpen een paar dagen per week achter de schermen meewerken, dus die zien wij minder. Maar op het hoofdkantoor des te meer.
We hebben vandaag onze wensen opgeschreven voor volgend jaar: we hopen dat er geen natuurrampen meer komen, we voldoende geld hebben om naar school te gaan, we meer kunnen eten en drinken dan afgelopen jaar en we mog meer vrienden maken. Als we kijken naar afgelopen jaar dan zien we wat we gedaan hebben en zouden willen verbeteren: wij willen ons veiliger voelen op school, we willen ons huiswerk beter doen, ons huis is nog niet opgebouwd na de aardbeving, we waren af en toe nog steeds niet altijd aardig voor onze vrienden.
Wij hopen dat met jullie alles goed gaat en mag gaan volgend jaar, Alhamdullilah! En dat de sanggar nog lang blijft bestaan!
Wij gaan hier door met alle activiteiten en we laten volgend jaar weer van ons horen! Sampai jumpa teman-teman!!
Ps: het optreden van AWI was een success: wij mochten dit keer optreden met elektrische gitaren, bass en drumstel van Juminahan. En wonderbaarlijk: we rock!! We hebben gewoon op normale gitaren en op jimbe’s leren spelen, en een paar keer geoefend met de ‘echte’ muziekinstrumenten van Jumi en ons optreden was echt subliem goed!
NB: de mensen die mij, Caroline, afgelopen jaar hebben gesteund wil ik heel hartelijk bedanken! Zonder jullie had ik hier nooit kunnen werken! AWN, familie, vrienden en kennissen: Dank jullie wel uit de grond van mijn hart. Project ‘dari hati’ was dit jaar een success dankzij jullie!
Voor volgend jaar: Caroline komt in dienst bij AWI, dus stop jullie donaties voor haar werk bij AWN nu. Als jullie haar nog willen steunen dan kunnen jullie het storten op rekeningnummer: C. Kramer, 41 35 93 347, te Harderwijk en de folder opvragen bij karlienhaak@hotmail.com Karlien en andere leden van de thuisfrontcommissie verzorgen nu de verantwoording van de donaties. Het is helaas nog hard nodig, dus stort!
Voor nu fijne feestdagen en SELAMAT TAHUN BARU!
X Anak Pendowo, Gigon&Caro, AWN & AWI en Thuisfront-cie
AYO....PUKUL TERUS
26 December 2007 - 10:43
Chantal:
Lieve Caro,
geniet nog van kerst vandaag... lekker van de vissen smullen met de kinderen. En het ijs natuurlijk!
Wens jou bij deze ook veel geluk, liefde en gezondheid voor 2008.
Liefs en een dikke kerstkus Chantal. -
26 December 2007 - 10:56
Anne & Roger:
Fijne 2e Kerstdag en een heel gelukkig, liefdevol nieuwjaar!!
Dikke kus en knuffel! -
28 December 2007 - 10:54
Martin&Erna:
Caro,
We willen je al het goede wensen voor 2008 en denken aan je! -
08 Januari 2008 - 09:09
Marian:
Lieve Caro,
ik wens jou een HEEL gelukkig nieuwjaar
Marian